Autojen vikadiagnoosit BMW- ja MINI-merkeille Tuusulasta

Ota yhteyttä!

Teemme vikadiagnoosit vaativimmissakin tapauksissa BMW- ja MINI-autoille. Meillä on käytössämme alan kehittyneimmät laitteet ja edustamiemme merkkien sähköiset järjestelmät,

joiden avulla paikannamme autosi vian. Osaavat korjaajamme korjaavat myös rikkoutuneen kohdan nopeasti ja autosi on taas valmis tien päälle.
Ota yhteyttä huoltamoomme Tuusulassa ja varaa aika auton vikadiagnoosiin!

Vika selville luotettavasti

Teemme BMW- ja MINI-merkkisten autojen vianhaut tehtaiden omilla vianhakuun tarkoiteluilla laitteistoilla ja järjestelmillä. Käytössämme on aina valmistajan uusin diagnostiikkaohjelmisto, jonka avulla aivan uusimpienkin mallien viat saadaan selville. Auton vikadiagnostiikka paljastaa auton viat sähköongelmista käynnistysvaikeuksiin. Löydämme esimerkiksi auton kamerassa, parkkitutkassa tai iskunvaimentimissa olevan vian sähköisen vikadiagnoosin avulla.

Vian luotettava löytyminen yhdellä kertaa säästää aikaa ja rahaa monin tavoin. Vältät kalliit korjaamolaskut, joita voi aiheutua siitä, kun autossa korjataan aluksi aivan väärää asiaa. Tarkan diagnoosin jälkeen autosi ei myöskään tarvitse seisoa huollossa useita eri kertoja, vaan se saadaan helpommin kerralla kuntoon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Huollontarpeen selvittäminen

Voit tuoda auton meille myös siinä tapauksessa, kun haluat selvittää sen tulevan käyttötarpeen mukaisen huollon. Uudemmissa autoissa ei ole enää tarvetta määräaikaishuollolle, vaan käyttötarpeen mukainen huoltojärjestelmä, CBS-järjestelmä, valvoo kulutusosien kuntoa ja kertoo, milloin auto on syytä tuoda huoltoon. Selvitämme nopeasti, minkälaista huoltoa autosi tarvitsee.

Kysy lisää

Nopeat korjaukset korjaamollamme

Kun autosi vika tai huollon tarve on paikannettu, me myös pistämme autosi kuntoon. Erikoisalaamme ovat BMW- ja MINI-henkilöautot, joiden huolloissa meillä on käytössämme valmistajan sähköiset järjestelmät sekä alkuperäisvaraosat ja -tarvikkeet.

 

Palvelumme kattavat esimerkiksi moottorien huollot ja korjaukset, alustatyöt, rengastyöt ja sähkövikojen korjaukset. Olipa tilanne mikä hyvänsä, korjaajamme hoitavat autosi kuntoon vahvalla, yli 30 vuoden kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla, ripeästi – ja aina kilpailukykyisin hinnoin.

Lue lisää korjaustöistä

Saat meiltä auton vikadiagnoosin nopeasti ja luotettavasti. Huoltoliikkeemme Tuusulassa käyttää alan kehittyneimpiä laitteita ja BMW:n ja MINI:n vikadiagnostiikkaohjelmistoja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!