Autojen teho-optimoinnit Tuusulassa BMW:lle ja MINI:lle

Ota yhteyttä!

Tarjoamme laadukkaiden laitteiden ja ohjelmistojen avulla tehtävät autojen teho-optimoinnit BMW- ja MINI-merkkien autooille huoltamossamme Tuusulassa. Palvelemme 

asiakkaita esimerkiksi koko Uudenmaan alueelta, kuten Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta, vahvalla ammattitaidolla ja edustamiemme automerkkien perinpohjaisella tuntemuksella.

Painikkeen teksti

Enemmän irti autosta teho-optimoinnilla!

Auton teho-optimointi tarkoittaa moottorin hallintajärjestelmän ohjelmiston muokkausta. Optimointi on kustannustehokas keino saada autosta enemmän irti: auton teho-optimoinnilla voi saada lisää tehoa, vääntöä ja ajomukavuutta. Tietyt automaattivaihteistot voidaan myös saada vaihtamaan vaihdetta nopeammin. Huoltoliikkeemme tekee teho-optimoinnit edustamilleen BMW- ja MINI-automerkeille. Valmistajan ohjelmistojen avulla saamme parhaan tehon irti autostasi!

Palvelemme BMW- ja MINI-kuljettajia ammattitaidolla ja yli 30 vuoden autoalan kokemuksella. Tunnemme edustamamme automerkit läpikotaisin niiden uusimpia malleja ja ominaisuuksia myöten. Kokemuksemme ansiosta osaamme kertoa, minkälainen tehonlisäys toimii autossasi parhaiten.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Miksi teho-optimointi kannattaa?

Auton teho-optimointi kannattaa monesta syystä! Auton polttoaineen kulutus pienenee, moottorin suorituskyky kasvaa ja vaihteiden vaihtotarve pienenee. Auton ajettavuus paranee ja sillä voi ohittaa nopeammin ja turvallisemmin. 

 

Auton optimointi on myös ympäristöystävällinen valinta! Sen avulla voi vähentää polttoaineen kulutusta, ja pienempi polttoaineen kulutus tarkoittaa vähemmän päästöjä luontoon. Samalla säästät polttoainekuluissa.

Kysy lisää

Optimoinnit toiveidesi mukaan

Teemme autohuoltamossamme Tuusulassa autojen teho-optimointeja BMW- ja MINI-autoihin asiakkaan toiveiden mukaan. Jotkut asiakkaistamme haluavat vääntöä matalille kierroksille, jotkut puolestaan toivovat optimaalista suorituskykyä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan toiveistasi! Saat meiltä osaavaa palvelua, toiveitasi vastaavan lopputuloksen ja kilpailukykyiset hinnat.

 

Saat meiltä myös muut kattavat autohuoltamon palvelut. Lue lisää huolto- ja korjauspalveluistamme.

Autohuolto ja -korjaamo

Teemme autojen teho-optimoinnit BMW:n ja MINI:n eri malleille huoltamossamme Tuusulassa. Saat meiltä vahvaa ammattitaitoa, laatua ja kohtuuhinnat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!