Määräaikaishuollot erityisesti BMW- ja MINI-merkeille Tuusulassa

Ota yhteyttä!

Saat autoliikkeeltämme Tuusulasta määräaikaishuollot asiantuntemuksella, vahvalla laadulla ja kilpailukykyisin hinnoin. Liikkeemme on erikoistunut BMW- ja MINI-merkkisiin 

autoihin, joista meillä on yli 30 vuoden kokemus. Huollamme myös muita automerkkejä, joten ota yhteyttä, kun haluat osaavaa palvelua!

Merkkiliikkeen palvelua

Noudatamme valmistajan merkkikohtaista huolto-ohjelmaa ja käytämme huolloissa vain alkuperäisosia ja korkealaatuisia öljyjä. Alkuperäisosia käyttämällä autamme sinua myös säilyttämään autosi arvon. Käytössämme on merkkiliikkeen laadukkaat testijärjestelmät, joiden avulla löydämme vian kuin vian nopeasti ja luotettavasti. Meillä onnistuu myös sähköisen huoltokirjan päivittäminen autoon sekä BMW:n keskitettyyn palveluun.

 

Huoltopalveluihimme kuuluvat muun muassa:

3

  • BMW- ja MINI-autojen määräaikaishuollot valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti

  • vaativatkin vianetsinnät ja korjaukset

  • rengaspalvelut

  • ilmastointihuollot

  • moottorien ohjelmoinnit.

Huollamme myös muut automerkit ammattitaidolla, mutta käytössämme ei ole eri merkkien uusimpien mallien edellyttämiä sähköisiä järjestelmiä. Vanhempien mallien huollot onnistuvat varmasti.

 

Tarjoamme myös muun muassa rengaspalvelut. Lue lisää ja tuo autosi huoltoon!

Rengaspalvelut

Määräaikaishuolto vai tarpeenmukainen huolto?

Aiemmin autoissa käytettiin määräaikaishuoltoja. Autovalmistajat, BMW etujoukoissa, ovat luopuneet uusimmissa malleissaan kiinteistä huoltoväleistä ja siirtyneet tarpeen mukaiseen huoltoon, CBS-huoltoon (Condition Based Service, käyttötarpeen mukainen huoltojärjestelmä).

Auton CBS-järjestelmä valvoo kulutusosien kuntoa ja käyttöaineiden tilaa autossa. Voit tarkistaa autosi huoltotarpeen huoltoilmaisimen kuvista tai tulla luettamaan huoltotarpeen liikkeessämme. Samalla saat kilpailukykyisen tarjouksen huollosta!

Kysy lisää

Käytämme sähköistä huoltokirjaa

Uusimmissa BMW-merkkisissä autoissa on käytössä sähköinen huoltohistoria ja huoltokirja, jolloin huollot rekisteröidään suoraan autoon sekä BMW:n keskitettyyn tietokantaan. Huollossa käytetyt tiedot luetaan suoraan avaimesta käyttämällä BMW-avaimenlukijaa. 

 

Kun tuot autosi meille huoltoon, huolehdimme siitä, että autosi huolto dokumentoidaan tarkasti sähköiseen huoltokirjaan. Voimme kirjata huoltotiedot BMW:n keskitettyyn tietokantaan, vaikka autossasi ei olisikaan sähköistä huoltokirjaa. Näin autosi huoltotiedot säilyvät paremmin tallessa ja tulevat huoltotoimenpiteet on helpompi havaita.

Ota yhteyttä ja varaa huolto

Teemme määräaikaishuollot Tuusulassa erityisesti BMW- ja MINI-merkeille. Käytämme alkuperäisvaraosia ja kirjaamme huoltotyöt sähköiseen huoltokirjaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!