Autojen ilmastointihuollot Tuusulassa kaikille merkeille

Ota yhteyttä!

Teemme autojen ilmastointihuollot kaikille merkeille osaavien autokorjaajien autohuoltoliikkeessämme Tuusulassa. Ilmastointihuoltomme auttaa varmistamaan, että ilmastointi

toimii moitteettomasti myös lämpimillä keleillä. Korjaamme myös jo syntyneet ilmastointiongelmat nopeasti kuntoon.

Ilmastointihuolto autosi tilanteen mukaan

Ilmastointilaite tulee huoltaa säännöllisesti. Suosittelemme ilmastointihuoltoa vuosittain tai ainakin kahden vuoden välein. Ilmastointihuolto on syytä tehdä, sillä kosteuden tiivistyminen ja kylmäaineen väheneminen heikentävät ajan kuluessa ilmastointilaitteen tehoa, ja ilman huoltoa laite saattaa jopa mennä kokonaan rikki.

Auton ilmastointihuolto pitää sisältää kylmäainepuhdistuksen ja täytön sekä ilmastointijärjestelmän öljyntarkastuksen ja lisäämisen tarpeen mukaan. Pelkkä kylmäaineiden lisääminen ei siis riitä, vaan ilmastointilaite pitää myös puhdistaa, jotta sen läpi kulkeva ilma pysyy puhtaana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toimiva ilmastointi lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta

Ilmastoinnin säännöllinen huolto on monin tavoin hyödyllinen toimenpide, joka maksaa itsensä takaisin: toimiva ilmastointi säästää ensinnäkin polttoainetta. Hyvin toimiva ilmastointi edesauttaa myös matkustusmukavuutta ja ajon turvallisuutta, kun lämpötila autossa pysyy vakaana ja ikkunat kirkkaina. Pidä huolta ajomukavuudesta ja turvallisuudesta – tuo autosi meille ilmastointihuoltoon!

Kysy lisää

Mistä tunnistat ilmastointihuollon tarpeen?

Ilmastointilaite pysyy todennäköisesti kunnossa, jos pidät huolta sen säännöllisestä huollosta 1–2 vuoden välein. Ilmastointi voi kuitenkin mennä rikki, mutta mistä tiedät, että niin on jo ehtinyt tapahtua?

 

Jos tunnet epämiellyttävää hajua laittaessasi ilmastoinnin päälle, niin autosi ilmastointijärjestelmä vaatii desinfiointia. Ilmastointijärjestelmän desinfiointi onnistuu näppärästi ilmastointilaitteen huollon yhteydessä. Desinfiointi poistaa bakteerit ja epämiellyttävät hajut autosi ilmastointijärjestelmästä. Myös liika kuumuus kesähelteillä on selvä merkki korjauksen tarpeesta.

 

Saat meiltä myös muut kattavat huoltopalvelut. Lue lisää määräaikaishuolloista!

Määräaikaishuollot

Onko sinulla kysyttävää auton ilmastointihuollosta tai haluatko pyytää tarjouksen? Huoltoliikkeeltämme Tuusulasta saat asiantuntevaa palvelua kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä!