Kattavat autohuollon palvelut Tuusulassa

Ota yhteyttä!

Autokorjaamo M&R Vuorinen Tuusulassa tarjoaa kaikki tarvitsemasi autohuollon palvelut yhden ja saman katon alla. Olemme erikoistuneet BMW- ja MINI-merkkisten autojen

huoltoihin ja korjauksiin, mutta myös muiden henkilöautojen huollot onnistuvat meiltä osaavin ottein.

Kaikki huoltopalvelut kerralla

Erikoisalaamme ovat BMW- ja MINI-henkilöautot, joiden huolloissa meillä on käytössämme valmistajan ajantasaiset ohjelmistot. Käytämme kaikissa huoltotöissä valmistajan alkuperäisosia ja huoltotarvikkeita, joiden avulla varmistamme autosi turvallisuuden ja jälleenmyyntiarvon säilymisen. Takuuehdot säilyvät meillä tehdyn huollon jälkeen.

Huollamme myös muun merkkiset autot pitkän kokemuksen mukanaan tuomalla asiantuntemuksella, joten ole meihin yhteydessä kaikissa huoltotarpeissasi ja kysy lisää palveluistamme!

 

Palvelumme kattavat muun muassa:

4

  • määräaikaishuollot

  • kaikki autohuollot henkilöautoille

  • moottorien huollot ja korjaukset

  • alustatyöt

  • öljynvaihdot.

Huollamme BMW:n ja MINI:n lisäksi myös muut automerkit ammattitaidolla, mutta käytössämme ei ole muiden merkkien uusimpien mallien edellyttämiä sähköisiä järjestelmiä. Vanhempien mallien huollot onnistuvat varmasti! Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin katsotaan, miten voimme palvella sinua.

Yhteystiedot

Entä jos autoon tulee vika?

Aina hyvä huolto ei riitä pitämään autoasi kunnossa. Joskus vastaan saattaa tulla yllättävä tilanne, ja auto menee rikki. Syynä voi olla esimerkiksi kolari tai tekninen vika. Me hoidamme autosi kuntoon vahvalla, yli 30 vuoden kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla – ja kilpailukykyisin hinnoin.


Jos auto jättää sinut syystä tai toisesta tien päälle, älä jää turhaan murehtimaan. Voit hinauttaa auton suoraan liikkeeseemme, ja me tartumme toimeen. Teemme yhteistyötä Help-Hinauksen kanssa. Help-Hinaus toimii pääkaupunkiseudulla 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä ja hinaa meille autosi ammattitaitoiseen korjaukseen niin toivoessasi.

 

Saat meiltä myös määräaikaishuollot. Lue lisää ja tuo autosi meille huoltoon!

Määräaikaishuollot

Odota auton valmistumista mukavasti

Autohuollon aikana voit odotella viihtyisässä asiakastilassamme, jossa on saatavilla tuoretta kahvia ja nopea wifi-yhteys. Jos jätät autosi meille huoltoon pidemmäksi aikaa, pääset liikkumaan meiltä helposti esimerkiksi HSL:n busseilla, sillä lähin pysäkki on aivan liikkeemme lähellä. Voit tarkistaa aikataulut helposti reittioppaasta.

Yhteystiedot

Toteutamme autohuollot ja korjaustyöt laadukkaasti, nopeasti ja kilpailukykyisin hinnoin Tuusulassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!